Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern redueix el preu dels cursos de català C2 i llenguatge administratiu

21399

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha reduït 10 euros el preu dels cursos dels nivells C2 i llenguatge administratiu (LA) de totes les modalitats -presencials, semipresencials i a distància-, i que tendrà efectes en la convocatòria de setembre.

Segons han informat, el Consell de direcció de l'Institut d'Estudis Baleàrics va aprovar aquesta reducció, al marge de les reduccions del 50 per cent i del cent per cent que ja s'apliquen. D'altra banda, aquest divendres, 1 de juny, s'obrirà el període d'inscripcions als cursos intensius dels nivells inicials (A1, A2 i B1), que està previst que es realitzin a Palma i Muro, del 2 al 27 de juliol i del 30 de juliol al 27 d'agost. El termini de matrícula acaba el 20 de juny.

El mateix període de matrícula tenen els tallers de conversa de tots els nivells (A2, B1, B2, C1 i C2) que l'Institut d'Estudis Baleàrics ofereix durant els mesos de juliol i agost. Així mateix, està previst que es facin els tallers en les localitats de Calvià, Ciutadella, Inca, Llucmajor, Manacor, Muro, Palma i Sant Josep de sa Talaia, del 2 de juliol al 3 d'agost i del 6 d'agost al 7 de setembre. El preu és de 10 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.