Setmanari d'informació local - 138 anys

La setmana de l’orgull LGTBI reivindicarà la temàtica trans

21527

El batle de Palma, Antoni Noguera; la presidenta de Ben Amics, Noelia Mellado, juntament amb el regidor d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina; el regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, i la coordinadora general de Cultura, Francisca Niell, han presentat aquest dimarts els actes del mes dedicats a l’Orgull LGTBI 2018 que comencen el proper 9 de juny.

Enguany l’Orgull duu per lema ‘Cos+identitat=La meva decisió’. Mellado ha explicat que el programa torna a centrar-se enguany en la temàtica trans. «Serà un gran èxit, tenim el compromís de l’Ajuntament i de la ciutadania, que cada vegada està més involucrada i per això hem pensat un programa que atrau a tots els públics». Ha explicat que la imatge d’enguany «aposta per la deconstrucció de gènere». «No hi ha una sola manera d’atendre el gènere sinó vàries. Allò que ens defineix som nosaltres mateixos, tenim llibertat de sentir-nos com volguem sense discriminacions», ha dit.

Des del col·lectiu Ben Amics han destacat la presència al programa d’un taller de drag Queen a l’Espai Jove Llevant.

Noguera ha definit el dia de l’Orgull com «la màxima expressió d’una ciutat lliure, diversa i sobretot que actua contra la discriminació de la LGTBfòbia». Molina, per la seva banda, s’ha mostrat «orgullós» de mostrar la diversitat amb aquesta festa. «És una festa no només de la comunitat LGTBI sinó de tota la ciutat; és una celebració per reivindicar tot el camí que s’ha de fer».

Finalment, Ferrer ha destacat que els busos de ciutat recorreran els carrers de Palma amb la bandera de l’arc de Sant Martí. «Volem fer visible el suport polític que dona la institució; volem impregnar la quotidianitat de la ciutadania amb aquesta imatge».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.