Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS rebutja la «pressió» de Matutes per influir en el Parlament sobre la Llei Òmnibus

21691

La diputada de MÉS per Mallorca Joana Aina Campomar ha rebutjat la «pressió» exercida per l'empresari Abel Matutes amb la finalitat d’influir al Parlament i evitar que s'aprovi a la Llei Òmnibus una esmena que limiti l'aprofitament i ús en uns terrens propietat de la família Matutes a Sant Josep de sa Talaia.

En aquest sentit, la diputada ha sostengut que la llei de simplificació, que previsiblement s'aprovarà aquest dimarts al Parlament, defensa «l'interès de tots els ciutadans» i ha considerat important que es delimitin els usos en aquesta zona i que no hi hagi dubtes d'interpretació.

Així s'ha pronunciat en referència a l'informe jurídic encarregat per l'empresari Abel Matutes que avala que «es pretén modificar una llei aprovada per afectar de forma arbitrària al senyor Abel Matutes» i comporta «irremeiablement» una indemnització patrimonial per al propietari dels terrenys.

D'altra banda, Campomar ha explicat que la normativa també afecta, entre altres, a la paga d'estiu de personal interí i dóna cobertura jurídica a la carrera professional en l'àmbit de les administracions públiques de les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.