Setmanari d'informació local - 138 anys

178 càrrecs del Govern varen subscriure el codi ètic i el 98% va publicar el currículum

21855

Un total de 178 alts càrrecs i empleats del Govern varen signar durant 2017 el codi ètic, dels quals 174 (un 98 per cent) varen complir amb l'obligació de publicar el seu currículum en una web oficial de la Comunitat Autònoma.

Així es desprèn de la memòria anual de la Comissió d'Ètica Pública del Govern, que s'ha presentat aquest divendres al Consell de Govern, segons ha anunciat la portaveu, Pilar Costa.

Aquesta primera memòria comprèn el període entre el 3 de març de 2017, quan es va constituir aquest organisme, i el 31 de desembre.

Han signat el codi ètic la presidenta del Govern, Francina Armengol, els deu consellers, 62 càrrecs d'òrgans directius -secretaris i directors generals, entre d'altres-, 55 gerents i càrrecs d'altres òrgans unipersonals i 50 treballadors eventuals.

D'aquests, 128 càrrecs estaven obligats a la publicació de dades referents a activitats i patrimoni i el cent per cent s'ha complert. De la mateixa manera, la Memòria constata el compliment total de la publicació d'agendes, despeses dels viatges i despeses ordinàries.

Per això, la Comissió conclou que els indicadors recollits en el Codi ètic relacionats amb el principi de transparència política han tengut «un grau de compliment òptim o molt bo en gairebé tots els apartats».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.