Setmanari d'informació local - 138 anys

Mallorca es compromet amb la llibertat d'expressió

21893

Magnífica demostració de força en favor de la llibertat d'expressió a Palma. Milers de persones, 8.000 han omplit el Palma Arena per mostrar el seu suport a les persones represaliades per motius d'opinió i polítics, en una festa plena de musica i de compromís.

La diada ha començat puntual a les 12. Es grups han anat desfilant pels dos escenaris complit estrictament amb l'horari previst i han encès la passió del públic, que a mesura que passaven les hores, ha anat omplint el recinte esportiu.

Al matí, Maria del Mar Bonet, acompanyada de Borja Penalba ha protagonitzat el moment més emotiu quan ha cantat 'Què volen aquesta gent?'. El moment més plàstic ha estat l'actuació de Música Nostra, que ha convertit la pista del Palma Arena en una gran ballada popular.

A partir de primera hora de l'horabaixa els ritmes hiphopers han agafat el relleu i sobre les 17, hi ha hagiut un dels moment importants del dia: A les macropantalles ha aparegut Valtònyc, que ha convidat totes els presents a lluitar col·lectivament per defensar els drets bàsics i ha recordat les persones que estan empresonades per motius polítics.

El concert ha continuat i s'espera que un dels moment més àlgids sigui la reaparició damunt els escenaris d'Antònia Font.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.