Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS celebra que l'Audiència reconegui que les muralles d'Artà són de l'Ajuntament

22009

MÉS per Mallorca ha celebrat que l'Audiència Provincial hagi revocat la decisió del Jutjat de Primera Instància número 5 de Manacor i hagi declarat que les muralles i patis interiors del recinte de Sant Salvador d'Artà són propietat de l'Ajuntament i no de la parròquia.

El coordinador MÉS per Mallorca, Guillem Balboa, ha expressat que aquest és «un èxit fruit de la lluita de diferents persones i formacions que rebutgen l'opacitat» amb la qual l'Església catòlica «ha immatriculat (inscrit per primera vegada) diferents propietats».

Segons han assenyalat des de MÉS, des del 1998 fins a 2015 l'Església ha pogut, mitjançant un canvi de normativa del Govern Aznar, immatricular béns al seu nom. Per la seva banda, el Govern té comptabilitzats 208 propietats a nom de la institució des de la restauració de la democràcia. Aquest llistat es va elaborar arrel la petició d'una Proposició No de Llei que van registrar Podem i MÉS per Mallorca el 2016.

A més, Balboa ha destacat el treball fet per l'ajuntament d'Artà i també el del batle de Mancor de la Vall, Guillem Vilallonga per recuperar les dues places que l'església immatriculà l'any 2015.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.