Setmanari d'informació local - 138 anys

Veïnats de Canamunt consideren «insuficient» l'ordenança d'ocupació de la via pública

22025

L'Associació de Veïnats Canamunt Ciutat Antiga ha assenyalat aquest divendres que la nova ordenança d'ocupació de la via pública aprovada per l'Ajuntament de Palma és «insuficient», ja que, segons han comentat, «bars, restaurants i hotels segueixen abusant de l'espai públic».

Segons ha informat l'associació, els residents de Canamunt han intervengut en el Ple Municipal per presentar una sèrie d'al·legacions a la nova ordenança, entre les quals es troba la proposta de «modificar l'horari de finalització de les terrasses de diumenge a dijous de les 00.00 a les 23.00 hores».

D'aquesta manera, els veïnats han criticat «la sobreocupació» de petites places i carrers estrets del barri que «estan saturades de turistes», una situació que, al seu judici, «s'agreuja per a persones amb carrets per a la compra o per a infants, així com amb mobilitat reduïda o d'edat avançada».

Així mateix, han exigit que s'incrementi la distància entre les terrasses i els bancs públics per «evitar tenir bancs acorralats», igual que en les entrades als immobles o sortides d'emergència, pels quals demanen una distància d'un a dos metres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.