Setmanari d'informació local - 138 anys

Les platges de Mallorca comptaran amb el dron de Salvament Marítim que llança salvavides

22045

El dron de Salvament Marítim Auxdron Lifeguard posarà a prova les seves innovacions aquest estiu a la platja del Port de Sagunt (País Valencià) per segon any consecutiu. Com a novetat, ampliarà el seu camp d'acció a les platges de Mallorca i probablement també a les Illes Canàries.

Funcionament

Quan arriba a la persona que està dins la mar i que té dificultats, el dron llança un o dos salvavides que s'inflen en entrar en contacte amb l'aigua. La Guàrdia Civil ha donat suport a aquest sistema per la seva utilitat i eficàcia a l'hora de realitzar operacions de salvament en el mar, incloent zones de difícil accés. Entre les aportacions del disseny que el fan més eficient per al rescat, destaquen millores en les hèlixs i en els motors que li permeten ampliar la velocitat i el temps d'autonomia fins a 30 minuts de vol.

El dron també és més resistent, ja que està compost per materials preparats per resistir exposicions al sol, la humitat, i a les corrosions del mar i la sorra, ha desgranat el cofundador de la marca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.