Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol veu «complicat» incloure el dret decidir en la constitució espanyola

22059
Armengol, ha defensat aquest dissabte una reforma constitucional encara que veu «complicat» que pugui reconèixer el dret a l'autodeterminació. | dBalears/Arxiu

La Presidenta del Govern, Francina Armengol, ha defensat aquest dissabte una reforma constitucional encara que veu «complicat» que pugui reconèixer el dret a l'autodeterminació.

En una entrevista en Catalunya Ràdio, Armengol ha celebrat que el President de la Generalitat, Quim Torra, assistís a la inauguració dels Jocs Mediterranis de Tarragona: «Hauria trobat una mica estrany que no hi fos, crec que està molt bé mantenir bones relacions institucionals».

També ha valorat la decisió judicial de mantenir als líders independentistes a la presó provisional, la qual ha dit que considera exagerada.

Respecte a la posada en llibertat dels membres de 'La Manada', Armengol ha assegurat que la justícia és masclista: «Em sembla que la justícia necessita arreglar moltíssimes qüestions, entre elles sens dubte la formació en temes de gènere».

La presidenta balear també ha rebutjat l'ordre de presó contra el raper Valtonyc, encara que ha afirmat que «no comparteix» el contingut de les lletres de les seves cançons.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.