Setmanari d'informació local - 138 anys

Per què és tan important reformar la llar amb certa freqüència?

22079

Cada vegada més persones realitzen reformes en la llar per aconseguir una major consonància amb el seu estil de vida.

Encara que a primera vista pugui semblar poc rellevant, la veritat és que les reformes de la llar influeixen de manera directa en el comportament i la forma d'actuar de les persones en el seu dia a dia. Viure en un lloc tranquil, còmode i afable és fonamental en aquest sentit, però no solament n'hi ha prou amb això, ja que també és necessària una total adaptació a l'estil de vida de cada persona.

Aquest punt és bàsic, i afecta directament a les persones que habiten en l'habitatge. Perquè no totes les etapes de la vida són iguals, i en funció del període convé comptar amb determinats elements o estades dins de la llar. Per això, convé realitzar reformes a casa de tant en tant, per comptar amb les millors prestacions i materials del mercat en tot moment.

Un clar exemple resideix en els habitatges de les persones més joves, que prefereixen comptar amb espais de treball més funcionals com el cas de les cuines-saló, més pròpies de llars construïdes a Amèrica del Nord. Posteriorment, si es tenen fills o filles, el més probable és que aquesta cuina-saló quedi reduïda i s'hagi de reformar obligatòriament, ampliant així alguna de les dues estades en concret.

Per a aquests casos, el més recomanable és comprar materials de qualitat com els fabricats per l'experta companyia belga quick step, que es dedica a la fabricació de sòls laminats i a la seva posterior comercialització en diverses parts del món com Europa, Estats Units, Canadà o Austràlia. A més, quick-step també dissenya altres tipus de sòls per a diverses superfícies com el parquet, que fan de la marca quick step una de les més destacades del mercat.

La necessitat de reformar la llar 

Com ja s'ha comentat anteriorment, al llarg de la vida sempre cal reformar alguna part de la llar en un moment concret, ja sigui per pura necessitat (canvis en la vida) o per la pròpia oportunitat de millorar l'aspecte general de la infraestructura.

Aquestes reformes no sempre són barates, ja que en molts casos requereixen la renovació íntegra de totes les estades de l'habitatge, la qual cosa suposa un canvi complet d'elements simples com a finestres o portes, i l'arranjament d'instal·lacions generals com a canonades o sòls.

Aquesta situació no té per què produir-se sempre (depèn de l'estat general de la llar), però en qualsevol cas la reforma d'un habitatge suposa la revalorització directa de la mateixa en una suposada futura venda. Per això, convé dur a terme les reformes mitjançant l'ajuda dels millors professionals en la matèria, que treballin de forma òptima amb materials destacats del mercat com els oferts per quick step. Una coneguda companyia belga, especialitzada en la fabricació de sòls laminats de diferents tipus que s'adapten a les necessitats de tots els usuaris.

Perquè quick-step està en tot, i a més ofereix la comercialització dels seus productes en països d'Europa, Estats Units, Austràlia i Canadà, perquè la marca quickstep arribi a tots els racons del món.

Reformar la llar per sentir-se millor 

Una altra de les raons que provoca que les persones reformin el seu habitatge està estretament relacionada amb la possibilitat de sentir-se millor amb si mateixes, cosa que sonar estranya a primera vista, però que pot suposar el canvi a una vida millor. Perquè no totes les etapes de la vida són iguals, i les persones necessiten canviar el seu entorn freqüentment, per no caure en la monotonia i millorar les prestacions de les diferents estades de l'immoble.

Aquestes poden propiciar la creació d'habitacions més funcionals, i al mateix temps ajudar a l'estalvi econòmic general de l'habitatge, ja que algunes de les reformes tenen a veure amb millores en les finestres (per aprofitar més la llum), en les parets (per millorar l'aïllament tèrmic i acústic) en el sistema elèctric (per incorporar il·luminació de baix consum) o en els sòls (per frenar els sorolls dels veïns).

Per a tots aquests casos, el més recomanable és treballar amb materials de qualitat com els que ofereix quick step. Perquè des de la seva creació en 1960, la marca quick-step s'ha dedicat a dissenyar diferents classes de sòls laminats amb els quals solucionar les necessitats dels usuaris. Sòls quickstep òptims, que compten amb propietats especials que ajuden a mantenir la calor en l'habitatge, i per tant a obtenir un menor consum energètic.

I és que segons els darrers estudis publicats respecte al tema, la reforma d'un habitatge pot ajudar a aconseguir un estalvi energètic superior al 60% per a les famílies. Sempre que es compti amb materials adequats per a això com els fabricats per quick step, la marca belga de sòls laminats que genera i distribueix productes quick-step en diverses parts del món. Perquè quickstep arriba a gairebé totes les parts del món, i comercialitza els millors sòls laminats en diferents països europeus i en uns altres més concrets com Austràlia o Estats Units.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.