Setmanari d'informació local - 138 anys

Exigeixen una rectificació immediata al batle de Santa Margalida per les declaracions racistes

22151

El grup municipal SUMA vol condemnar les «lamentables declaracions» del batle del municipi, Joan Monjo, qui ha assegurat que els nins de Can Picafort «són més importants que els magrebins», en resposta al compromís de la coalició amb el nou CEIP de Can Picafort i el nou centre de salut per al poble.

La portaveu de la coalició, Bea Gamundí, ha exigit al batle de Convergència- El Pi una rectificació immediata, ja que «ni a Santa Margalida ni enlloc hi ha uns nins més importants que altres, el que s’ha de fer és educar en igualtat i defensar-la en tots els àmbits, al contrari del que ha fet Monjo».

En aquest sentit, Gamundí ha criticat que són unes paraules «impròpies d’un batle que vol representar al conjunt de la ciutadania i que no hauria de fer distincions entre part de la població».

A més a més, la portaveu de SUMA ha destacat que Santa Margalida és un municipi «divers, inclusiu i acollidor que no mereix un batle que divideix els nins que són nascuts aquí dels que no ho són».

Des de SUMA esperen que el batle rectifiqui les seves paraules i es comprometi a governar el que queda de legislatura «per a tothom, sense exclusions ni discriminacions».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.