Setmanari d'informació local - 138 anys

Euromillions.com, la startup que fa accessible la loteria

22199

En l'ecosistema startup solen néixer iniciatives empresarials que faciliten la vida a les persones d'alguna manera i que actualitzen la forma en la qual realitzem un gran nombre de tasques del dia a dia. En els darrers la compra de loteries a través d'internet ha estat possible gràcies a l'esforç i la imaginació d’startups com Euromillions.com, que aquest any 2018 ha renovat la seva pàgina web.

Amb la renovació de la pàgina web d'Euromillions.com els usuaris de qualsevol part del món amb una connexió a internet poden realitzar una compra de loteries tan importants com poden ser l’Euromillones o la Loteria de Nadal, que cada vegada és més popular en altres països del món.

Canvis a la web per a un procés de compra més ràpid

Aquesta startup amb gran èxit entre els aficionats a la compra de loteria ha renovat durant aquest any la seva pàgina web per fer-la molt més accessible a tot tipus d'usuaris. Dins dels canvis que s'han implementat destaquen els següents:

Disseny renovat 

El disseny de la nova web d'aquesta startup és sens dubte un dels seus punts forts. La seva web renovada ofereix a l'usuari una experiència interactiva i divertida amb una gran claredat en la informació i amb un disseny molt atractiu visualment. Des d'ara jugar la loteria EuroMillones en Euromillions.com és més divertit que mai, i és que jugar Euromillones en una web atractiva incrementa l'emoció del moment de la compra de loteria Euromillones.

Ús intuïtiu i senzill

La renovació de la web d'aquesta startup també inclou una simplificació del procés de compra de qualsevol de les loteries que venen al seu web. Això permet comprar un bitllet d’Euromillones o de la Loteria de Nadal amb prou feines en 4 o 5 clics des que s'entra a la web, per la qual cosa en menys d'un minut es té el bitllet comprat de forma senzilla. 

Aquest ús intuïtiu de la web permet que fins i tot aquelles persones amb més dificultats per entendre el món digital tenguin l'oportunitat de comprar online les seves loteries favorites sense sortir de casa i amb uns pocs passos. 

Nous idiomes

Una de les grans novetats de la nova pàgina web és que s'han inclòs 4 idiomes addicionals a més de l'anglès, que era l'únic idioma fins al moment. A partir d'ara és possible usar la web en idiomes com l'espanyol, l'italià, l'holandès o el rus, per la qual cosa es fa molt més fàcil d'usar per a parlants d'alguns d'aquests idiomes que no dominen l'anglès amb la fluïdesa suficient com per a fer una compra online. 

Sens dubte ha suposat un gran avanç que els seus milers d'usuaris mensuals de tot el món agraeixen per haver-los facilitat la compra.

Blog sobre el món de les loteries

Una altra millora important que cal destacar a la pàgina web d'Euromillions.com és la seva nova secció de Blog. En el blog creat és possible trobar tot tipus d'informació sobre el món de les loteries, com per exemple les regulacions d'impostos de premis de loteria en diferents països del món perquè els seus usuaris tinguin sempre clar els impostos de loteria que haurien de pagar en cas de rebre premis de loteria.

Aquesta i altres informacions poden ser molt útils per ser conscients de com seria el premi final a rebre després d'haver descomptat el pagament d'impostos. 

Resultats històrics dels jocs

Una funció molt útil de la nova pàgina web és la possibilitat de consultar els resultats històrics dels jocs que ofereix a la venda. Per exemple és possible trobar els resultats d’Euromillones de cada sorteig per estar al corrent de quins nombres i estels han sortit i així poder comprovar el bitllet. En definitiva, és una font d'informació molt útil per a les persones que juguen amb assiduïtat i que els agrada portar el control dels resultats dels diferents jocs.

Com es pot apreciar, l'ús d'una web d'aquestes característiques per comprar loteries com Euromillones o Loteria de Nadal de forma online des de la comoditat de la llar ha suposat un abans i un després en el sector. Startups com aquesta fan que les loteries siguin molt més accessibles i que milers de persones puguin realitzar les seves compres de forma senzilla i intuïtiva.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.