Setmanari d'informació local - 138 anys

Calvià acollirà aquest estiu tallers de conscienciació sobre la posidònia oceànica

22299

El municipi de Calvià durà a terme aquest estiu una nova campanya de conscienciació i sensibilització sobre la posidònia oceànica. L'objectiu és donar a conèixer la normativa d'espais naturals i espècies protegides de la zona.

Segons ha informat el Consistori en un comunicat, aquest programa es realitzarà a través del Servei de Medi Natural i Urbà del municipi i comptarà amb la col·laboració de Creu Roja de les Balears. A més, en els tallers es posarà l'accent principalment en la posidònia oceànica, que aquests últims anys s'ha vist afectada pels fondejos prop de la costa.

Tallers d’educació ambiental

Tots els dimarts i dijous capvespres, de 17:00h a 19:00h, es realitzaran 26 actuacions d'informació i vigilància ambiental a la platja de Portals Vells. També tendran lloc altres sis tallers en diferents platges del municipi. En concret, el 12 de juliol tendrà lloc a la platja Palmira de Paguera; el 26 de juliol a la platja del Toro; el 9 d'agost a la platja de Santa Ponça; el 23 d'agost a la de Son Maties; el 6 de setembre a Palmanova i el 20 de setembre a Portal Nous.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.