Setmanari d'informació local - 138 anys

Llubí reformarà la seva piscina municipal

22387

El municipi de Llubí reformarà la seva piscina municipal, segons ha informat aquest dijous el vicepresident del Consell de Mallorca, Francesc Miralles, qui ha visitat la localitat per conèixer aquesta instal·lació construïda fa més de 25 anys.

Segons ha declarat la batlessa de Llubí, Magdalena Perelló, la piscina necessita una reforma integral per adaptar les instal·lacions al codi tècnic actual. Precisament, el projecte de reforma d'aquesta piscina pública de Llubí és, segons assegura el Consell de Mallorca en un comunicat, un dels projectes més ambiciosos que es troben en marxa quant a millores en piscines municipals i compta amb el suport del Pla d'ajudes per a millores en instal·lacions esportives municipals del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca. El seu pressupost és de 245.442 euros, dels quals la institució insular aporta 162.465.

Actualment el projecte es troba en procés de licitació pública i està previst que les obres comencin el proper 1 de setembre. Miralles ha declarat que «hi havia molts projectes pendents des de fa temps» ja que 32 municipis estan realitzant obres de millora en una quarentena de piscines públiques de l’illa i ha assegurat que el Consell ajuda als ajuntaments a tenir instal·lacions esportives més eficients energèticament. Així, ha destacat també la instal·lació d'elevadors hidràulics per a persones amb problemes de mobilitat, així com la reforma de banys per fer-los més accessibles. Així mateix, les piscines municipals estan millorant aspectes relacionats amb l'eficiència energètica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.