Setmanari d'informació local - 138 anys

Mareselva, Bilo i Go Cactus són els nous finalistes de l'Art Jove de música

22423
Mareselva, Bilo i Go Cactus són els nous finalistes de l'Art Jove de música. | CAIB

Aquest divendres a la nit va tenir lloc, al Parc de la Mar de Palma, el concert de la semifinal del certamen de Creació Musical Jove on es varen triar els tres grups que passen a la final d'Art Jove que tendrà lloc dia 20 de juliol. Els grups Mareselva, Bilo i Go Cactus n'han estat els escollits.

El certamen, tal com ha explicat la Conselleria, està adreçat a músics i bandes de músics amb edats compreses entre els 16 i 35 anys, i nascuts o residents a les Illes Balears. Enguany, com a gran novetat, els dos concerts d'Art Jove s'han inclòs com una activitat més de les festes d'estiu de l'Ajuntament de Palma.

El jurat d'aquest certamen està presidit per Mireia Flores, cantant i guitarrista del grup Ombra i format per Luís Alberto Segura, músic i líder del grup L.A., Àngel Romaguera, propietari del bar musical Novo Lisboa Cafè, Llorenç Romera, representant del grup Salvatge Cor, guanyador del certamen de Música Jove Contemporània Art Jove 2016 i Joan Trias, responsable de continguts musicals d'IB3 Ràdio.

Tots ells van triar, d'entre la vintena de maquetes presentades, les propostes semifinalistes. Divendres varen ser els encarregats de triar als tres finalistes i varen destacar la complexitat a l'hora de decidir-se per la gran qualitat musical del certamen.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.