Setmanari d'informació local - 138 anys

Els treballs d’exhumació de la fossa d’Alaró s’ajornen fins a la tardor

22451

Les tasques arqueològiques de la fossa d’Alaró varen finalitzar aquest passat dissabte dia 7 de juliol. L’equip tècnic d’Aranzadi, que ha estat l’encarregat dirigir l’exhumació d’aquesta fossa, es va veure amb la necessitat de paralitzar l’activitat arqueològica perquè les circumstàncies suposaven un risc per les persones que hi treballaven.

Dilluns 2 de juliol varen començar els treballs a la fossa, i al poc temps es va trobar amb un pou situat en el terreny on s’estava intervenint que no entrava dins les previsions. Es va excavar tot el perímetre que es trobava al voltant del pou, i no es varen trobar les restes mortals de les dues persones que es cercaven. Després varen començar els treballs a dins el pou, fins arribar als 5 metres de profunditat, però segons els tècnics d’Aranzadi seguir avançant en els treballs dins el pou suposava un risc pels arqueòlegs ja que no disposaven de la infraestructura adient per poder-ho realitzar.

Les tasques de l’exhumació de la fossa d’Alaró continuaran a la tardor, juntament amb l’exhumació del Pou de s’Àguila de Llucmajor i el Pou de Sant Lluís de Porreres. D’aquesta manera, l’equip tècnic d’Aranzadi muntarà una infraestructura específica per poder excavar els pous amb un equip especialitzat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.