Setmanari d'informació local - 138 anys

L’IME llança una nova edició del programa gratuït ‘Nordic Walking a la Fresca’

22473

L’Institut Municipal de l’Esport (IME) organitza una nova edició del programa d’estiu ‘Nordic Walking a la fresca’. El programa començarà aquest divendres, 13 de juliol, al parc de la Mar i recull cinc jornades d’iniciació a la tècnica de la marxa nòrdica, que es duran a terme entre els mesos de juliol i setembre. És una activitat gratuïta, que es realitza a l’aire lliure i a prop de la mar, l’organització també posa al servei de les persones interessades el préstec de bastons.

Un dels principals objectius de les jornades és «incorporar aquesta activitat a la seva rutina diària i adquirir hàbits saludables mitjançant la fusió de conceptes de salut, cultura, aire lliure i estiu». En aquest sentit, la tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll, ha explicat que «amb aquest programa pretenem acostar els ciutadans a una activitat completa, senzilla i saludable aprofitant l’entorn marítim de Palma i el temps d’oci».

Les jornades es duran a terme als següents indrets de Palma:

  • Divendres 13 de juliol a les 19:30h: parc de la Mar - passeig Marítim. El punt de trobada serà davant l’Oficina d’Informació Turística del parc de la Mar.
  • Divendres 27 de juliol a les 19:30h: platja de la Ciutat Jardí – parc de Son Perera. El punt de trobada serà davant el parc infantil de la platja de la Ciutat Jardí.
  • Divendres 10 d’agost a les 19:30h: el Carnatge – Can Pastilla. El punt de trobada serà davant l’hospital de Sant Joan de Déu.
  • Divendres 24 d’agost a les 19:30h: Can Pastilla - Platja de Palma. El punt de trobada serà a Can Pastilla, devora el Club Nàutic.
  • Dies 22 i 23 de setembre, tot el dia: Fit Salut Palma 2018: Fira del Fitnes, la salut i l’esport. El punt de trobada serà a l’envelat de Nordic Walking al parc de la Mar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.