Setmanari d'informació local - 138 anys

Urbanisme rebutja el recurs sobre la llicència de la promotora de ses Fontanelles

22499

La Gerència d'Urbanisme ha desestimat aquest dimarts el recurs de reposició que la promotora de ses Fontanelles havia presentat contra l'extinció de la llicència del centre comercial.

En concret, es tracta d'un recurs de reposició que va plantejar Unibail Rodamco contra l'acord adoptat per l'Ajuntament de Palma l'abril passat, que declarava extingits els efectes de la primera llicència del centre. El motiu de la desestimació ha estat que el recurs es va presentar fora de termini.

La primera llicència de ses Fontanelles va ser atorgada el 29 de juliol de 2014 per a la construcció de 22 edificis d'ús indeterminat per a equipaments i la seva extinció va venir donada després que l'Ajuntament hagués resolt les al·legacions presentades per l'empresa, que no s'acceptaren.

El 5 de setembre de 2017 la Gerència va aprovar la caducitat de la llicència i l'empresa va presentar al·legacions que es s'acceptaren en part. Posteriorment, es desestimaren les noves al·legacions i es va declarar l'extinció de la llicència.

L'informe jurídic que avala la decisió marca que la norma jurídica vigent en aquell moment era la Llei d'Ordenació i Ús del Sòl, coneguda com a Llei del Sòl. En ella s'estipula que des del moment en què es va aprovar la llicència per edificar de forma simultània a la urbanització l'empresa tenia sis mesos per presentar el projecte d'execució i 36 mesos per finalitzar les obres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.