Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol: «El millor aval per seguir governant és el treball fet en els darrers tres anys»

22637

Els Socialistes de Mallorca han celebrat durant la nit del divendres el seu primer sopar d'estiu a les Cases de Son Sant Martí de Muro amb la participació de prop de 500 militants i simpatitzants de la formació.

Segons ha informat el PSIB-PSOE, la secretària general de la formació, Francina Armengol, ha aprofitat l'ocasió per traslladar que «hi ha molta il·lusió, projecte i esperances en què el Partit Socialista segueixi governant per donar solucions als reptes de futur que té la Comunitat Autònoma».

Així mateix, Armengol ha insistit que «el millor aval per seguir governant és el treball fet en els darrers tres anys» donat que, segons ha comentat, «quan governa un socialista la gent ho nota».

«Hem passat d'un conflicte educatiu a millorar en tots els sentits, a tornar els drets, a ser una referència per a la resta del país per tenir una Renda Social pels qui no tenen gens, a lluitar per tenir més oportunitats econòmiques, a protegir el nostre entorn parant les prospeccions amb la llei de canvi climàtic i la llei de residus», ha explicat.

Per la seva banda, la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Mercedes Garrido, ha defensat «la necessitat de governar quatre anys més per consolidar el projecte de canvi més ambiciós que ha tengut Balears en la seva història».

«Hem demostrat que treballam pel que importa i per la gent, ja que mentre uns segueixen immersos en les seves lluites internes i polèmiques de banderes i pàtries, nosaltres duim mesos poble per poble explicant que hem complert tot el que ens vam comprometre a fer», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.