Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern posa en marxa la web del Pla de Cultura

22639

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern ha presentat aquest dissabte la nova pàgina web pròpia del Pla de Cultura en la qual es poden consultar tots els documents i informacions referents al Pla de Cultura de Balears 2017-2027, en el domini http://www.placulturaib.cat.

Segons ha informat la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, aquest nou espai pretén posar a l'abast dels ciutadans les informacions i documentacions elaborades sobre el Pla de Cultura de Balears, així com les accions que s'impulsen des de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports i que responen als eixos estratègics del Pla.

La pàgina inclou, entre altres coses, les accions que es duen a terme des de la Conselleria per posar en la pràctica les màximes propostes en el Pla de Cultura. És el cas, per exemple, de la recuperació del llegat de Baltasar Samper en el marc de la Llei de patrimoni de Balears i del Pla Estratègic de Patrimoni que s'està elaborant i del que la Conselleria presentarà un avanç aquest mateix mes.

Inclou també l'objectiu de la Conselleria de millora de l'accessibilitat dels espais culturals amb l'ampliació d'horaris a l'Arxiu del Regne de Mallorca tres horabaixes i del Museu de Mallorca, una hora més tots els horabaixes, gràcies a la dotació de 12 places més per als equipaments públics, una de les accions de la Conselleria.

La web inclou també les millores i novetats en les subvencions de l'Institut d'Estudis Baleàrics com avançar fins al 50 per cert del pagament en la línia dedicada a fires i festivals, que en 2019 la Conselleria ampliarà a la resta de línies d'ajudes, a pesar que en el 2018 ja es poden demanar, com a novetat, dietes per als creadors (15 euros per dia) durant els desplaçaments laborals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.