Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi: «Les protestes contra el turisme són inadmissibles i mereixen la intervenció ferma de les institucions»

22937

El Pi defensarà aquest dijous una moció al ple del Consell de Mallorca per exigir una sèrie de mesures amb l'objectiu d'acabar «amb els actes de turismofòbia que s'han produït durant les darreres setmanes a l'illa».

Segons han explicat aquest dimecres en un comunicat, El Pi ha mostrat «a favor del turisme», ja que és «la principal font de generació de treball i benestar a les Balears» i ha dit que sol·licitarà al Consell que insti el Govern i la Delegació del Govern espanyol a les Balears perquè desenvolupin «actuacions adequades per a tractar la turismofòbia».

El portaveu d'El Pi al Consell, Antoni Pastor, ha declarat que, fins ara, «són fets aïllats però això no minva la gravetat d'aquest tipus d'actuacions». A més, ha recalcat que s'està «davant d'un problema que pot anar a més si no s'actua amb raonament, però també amb exemplaritat i contundència», ha dit.

Pastor ha opinat: «Les protestes contra el turisme són fets inadmissibles que mereixen la reprovació pública i la intervenció ferma de les institucions».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.