Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Binissalem considera «irresponsable i deslleial» la ruptura del PP amb Unió per Binissalem

22967

MÉS per Binissalem ha considerat «totalment irresponsable i deslleial» l'actitud del PP en rompre el pacte amb Unió per Binissalem després de governar els mesos que li corresponien i deixar als seus exsocis al capdavant de la batlia amb dos únics regidors.

«El pacte ja va néixer viciat, atès que l'única cosa que es va negociar entre els dos partits va ser el sou del batle i del primer tinent de batle» han explicat els ecosobiranistes.

Des de MÉS han sostingut que la situació actual és fruit d'un pacte «absolutament irresponsable» que varen tirar endavant aquests dos partits, «amb la finalitat d'acordar cadires i sous dels màxims responsables». «Ara Binissalem paga la factura d'aquest nyap», han afegit.

Igualment, la formació ha considerat que «seria encara més irresponsable intentar un govern de UxB amb tan sol dos regidors i sense treure endavant cap projecte municipal davant el plenari». Per això, ha demanat als regidors de UxB que dimiteixin dels seus càrrecs al govern, i que es posin en marxa els mecanismes que preveu la llei per formar nou govern.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.