Setmanari d'informació local - 138 anys

Sa Pobla s'omple de colors vius amb el tercer camp de treball d'art urbà

23013
Sa Pobla s'omple de color amb el camp de treball d'art urbà. | CAIB

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, mitjançant l'Institut Balear de la Joventut (IBJove) i en col·laboració amb l'Ajuntament de sa Pobla organitzen, per tercer any consecutiu, un camp de treball dedicat a l'art urbà.

En el marc de la Nit de l'Art a sa Pobla, s'han presentat aquest divendres les cinc intervencions artístiques realitzades pels 15 joves que participen en el camp de treball gestionat per l'entitat Verd Persiana i coordinat tècnicament per l'artista visual Joan Aguiló. Hi ha assistit Joan Ferrà, director d'IBJove, i Biel Ferragut, batle de sa Pobla, i Antoni Simó, regidor de Joventut.

Els joves han representat a cada un dels murals artístics allò que han conegut de sa Pobla i que han volgut destacar durant la seva estada al municipi aquests dies.

Els camps de treball, tal com ha explicat la Conselleria, són activitats de voluntariat on hi participen joves de tot l'Estat i on es compagina una tasca d'interès comunitari amb altres activitats d'oci.

En aquest cas, la seva tasca ha consistit a intervenir artísticament un carrer que patia certa degradació com és el Passeig del Tren, una zona que ha viscut una gran transformació gràcies als tres camps de treball que ja s'han realitzat a la zona gràcies a la col·laboració entre IBJove i el consistori.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.