Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol, Picornell i Ensenyat, a favor de debatre la realització d'un referèndum sobre la continuïtat de la monarquia

23035

La presidenta del Govern, Francina Armengol, el president del Parlament, Baltasar Picornell i el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, s'han mostrat a favor que al Parlament es debati una iniciativa per a la realització d'un referèndum sobre la continuïtat de la monarquia.

En declaracions als mitjans després de l'audiència amb Felip VI al Palau de l'Almudaina, Armengol ha assegurat que està a favor que al Parlament «es pugui debatre de tot».

Per la seva banda, Picornell ha explicat que com a parlamentari no pot oposar-se que qualsevol grup presenti una proposta a la Cambra i, demanat per quin seria el seu vot, ha fet broma amb que ja se sap «de quin peu coixeja».

Igualment, Ensenyat, obertament republicà, ha defensat que «no hi ha res més democràtic que un referèndum» i ha recordat que «la sobirania la té el poble». A més, el president del Consell ha sostengut que «els anys passen i les circumstàncies passen» pel que ha manifestat que és necessari adaptar-se a això. «M'agradaria que em donessin opció a decidir», ha dit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.