Setmanari d'informació local - 138 anys

Classe de classisme de Company a Picornell: «No és el mateix ser el president del Parlament que estar en la ferreria de Cas Concos»

23073

El president del PP, Biel Company, ha tornat a demostrar que el seu posat de pagès, no és res més que això, un posat. Ha parlat de les declaracions del president del Parlament, Baltasar Picornell, després de la recepció amb el Rei Felip VI, en les quals deia que el rei espanyol estava disposat a dialogar amb els partits sobre la situació a Catalunya, la qual cosa va obligar a un desmentit posterior de la Casa Reial. «Està en un càrrec que li ve gran. Ha de saber quin és el seu paper, perquè no és el mateix ser el president del Parlament que estar en la ferreria de Cas Concos», ha dit Company.

D'altra banda, el líder conservador ha criticat els «polítics antisistema i els partits radicals» que eludeixen parlar dels problemes reals de la gent i «ens fan perdre temps» en referir-se a la proposta de MÉS per Mallorca de debatre en el Parlament el model d'Estat.

«És voler tapar la falta de gestió, les prohibicions, les imposicions i la persecució fins i tot que des de MÉS es fa a alguns col·lectius», ha afirmat.

Company, que visitat les instal·lacions del Real Club Nàutic de Palma, on se celebra la Copa del Rei de vela, ha demanat que no es doni «més canxa» a aquests partits «curts de mires» i ha destacat el suport de la majoria de la societat balear a la figura del rei espanyol. «Valoram el paper de la Monarquia i estam orgullosos de la seva presència a Mallorca», ha apuntat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.