Setmanari d'informació local - 138 anys

Unió de Pagesos i el GOB se sumen a les entitats que no assistiran a la 'recepció' monàrquica

23147

Continua augmentant la llista d'entitats de les Balears que no assistiran a la 'recepció' de la Casa Reial que fan els reis d'Espanya al Palau de l'Almudaina aquest divendres.

Aquest dimarts el president de l'Obra Cultural Balear, Josep de Luis, feia púbic un comunicat en el qual anunciava que no hi aniria i dijous s'ha sabut que l'actor i director Carles Molinet també ha declinat la invitació: «Avui he disculpat la meva assistència a la recepció real com a director del Teatre del Mar expressant el meu desacord amb el discurs del rei de 3 d'octubre passat, una presa de posició excloent i que no contribueix a la necessitat urgent de respecte a les llibertats i valors democràtics tan malmenats darrerament».

També Xesca Mas, presidenta del Lobby de Dones, ha anunciat que no hi anirà «per coherència» i el col·lectiu de defensa dels drets LGTBI tampoc no hi anirà: «El compromís amb els Drets Humans i la justícia són qüestions fonamentals des dels fonaments estatutaris de Ben Amics Illes Balears per això declinam la invitació del cap de l'Estat».

A aquestes entitats que no assistiran, se suma la Unió de Pagesos de Mallorca que tampoc no assistirà. El Grup Balear d'Ornitologia, per la seva part, ha anunciat mitjançant Twitter que no veuen «la utilitat ni l'oportunitat», per tant, tampoc no es podrà comptar amb la seva presència.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.