Setmanari d'informació local - 138 anys

El raper Hasél torna a carregar contra els polítics, la monarquia o el sistema judicial espanyol en el seu nou treball

23157

El raper lleidatà Pablo Hasél torna a carregar contra els polítics, la monarquia o el sistema judicial espanyol en una nova maqueta que publicarà la setmana que ve. Hasél té pendent el compliment de dues condemnes de dos anys cadascuna per enaltiment del terrorisme i injúries a la Corona. També ha de pagar una multa de 24.300 euros que, si no paga, pot comportar-li un altre any de presó.

Albert Rivera, Pablo Casado o la reina Letícia són ara alguns dels blancs de la cançó que dona títol al nou treball de Pablo Hasél, 'La voz no puede encerrarse', i que ja pot escoltar-se a les xarxes.

L'amenaça de la imminent entrada a presó l'ha fet escriure, assegura, les «lletres més madures i sentides» de la seva carrera: «Sempre hi ha una mica d'autocensura perquè si no acceleraria encara més tot aquest procés. Però és mínima l'autocensura perquè hi ha unes certes línies que no vull traspassar perquè si no el missatge seria inofensiu i no estaria explicant coses que estan succeint. A mi m'han condemnat a presó per explicar fins i tot fets provats.»

El nou treball de Hassél inclourà dues cançons en català, una de les quals dedicada a la construcció de la república catalana i del paper destacat de l'organització popular: «Soc bastant crític amb el paper que estan jugant ara mateix alguns partits. Parlo també de la importància de l'organització popular als CDRs.»

El raper lleidatà ha explicat que no té intenció de partir del país com ho va fer Valtònyc perquè creu que el seu empresonament pot ajudar a remoure més consciències.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.