Setmanari d'informació local - 138 anys

Denuncien que la brutícia s'escampa per tot Manacor

23167
El PSOE de Manacor ha denunciat que la brutícia s'escampa per tot el municipi. | PSOE Manacor

L'agrupació del PSOE de Manacor ha denunciat aquesta setmana l'estat «d'abandonament» que pateix el municipi de Manacor. El partit ha assegurat que l'empresa adjudicatària del servei de neteja viària «incompleix sistemàticament els plecs de condicions».

«Ja és ben sabut per tothom a hores d'ara i prova d'això és la galopant brutícia dels carrers i places, així com l'incompliment de les freqüències de neteja establertes i l'estat d'abandonament dels contenidors, que amb la llei en la mà s'estipula clarament que han d'estar nets, com també la zona que els envolta», han denunciat els socialistes.

Servei de jardineria

El partit ha explicat, a més, «l'incompliment del contracte de jardineria també és una realitat fàcilment comprovable». «Allà on hi tocaria haver jardins esplendorosos, com a places, rotondes i vials, tenim espais desèrtics amb algunes mates que sobreviuen a les condicions climatològiques», han assegurat.

Davant aquests fets el PSOE de Manacor ha exigit al Delegat de Medi Ambient que «faci la seva feina, que d'una vegada per totes acompleixi als diferents contractes que d'ell depenen i restableixi l'ordre i la neteja a tot el municipi, que es troba en un estat deplorable».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.