Setmanari d'informació local - 138 anys

Una regidora del PP de Marratxí entre els atacants als periodistes d'IB3

Petri Galmés va entrar a l'ajuntament de Marratxí de la mà de José Ramón Bauzá

23171

Entre els militants espanyolistes que aquest divendres vespre varen obligara interrompre una connexió en directe d'IB3 davant del Palau de l'Almudaina de Palma, hi havia una regidora del PP de Marratxí: Petri Galmés.

El grup d'extremistes varen boicotejar una connexió en directe amb crits, insults i greus amenaces cap a la periodista d'IB3 que cobria la informació.

Una de les atacants més agressives és també de Marratxí i nom Ana Ramón Román.

Petri Galmés va entrar a l'ajuntament de Marratxí de la mà de José Ramón Bauzá. Va ser regidora de Serveis Socials i Família entre 2007-2011 i 2011-2015 i des de juny de 2015, és regidora a l?oposició.

El perfil de Twitter d'IB3 Televisió va emetre un comunicat, aquest divendres vespre, amb un missatge que lamentava l'atac a la llibertat d'expressió i d'informació ocorregut davant l'Almudaina. «Els companys d'IB3 Notícies no han pogut fer la seva feina en directe». La piulada acaba amb un agraïment als dos periodistes que han aguantat l'assetjament dels espanyolistes violents i incorpora un vídeo del moment de l'agressió.

En el vídeo es pot identificar, en primer pla, Petri Galmés, tot i que en adonar-se'n que el càmera continua enregistrant, ràpidament s'amaga.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.