Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB exigeix al Consell que es posicioni a favor de la protecció de Valldemossa

23249

Aquest dimarts, l'entitat ecologista GOB ha alertat mitjançant una acció a Cala Llamp del nou boom de la construcció, aprofitant bosses de sòl planificades en temps de l’urbanisme expansiu que s’acaben desenvolupant amb interessos purament especulatius per a uns pocs privilegiats, com el cas de New Folies.

A aquesta reivindicació, s'ha sumat l'entitat Terraferida qui ha alertat d’un nou cas a Valldemossa: Son Mossènyer, una zona rural, classificada com urbà, no desenvolupada. Un cas que a diferència de Deià (amb la urbanització Petit Deià) o Cala Llamp (New Folies) encara es pot evitar.

El ple de dilluns de l’Ajuntament de Valldemossa ha de decidir la seva desclassificació, ja que en aquest cas i de manera valenta, l’opció majoritària dels partits que formen govern a l’Ajuntament de Valldemossa és favorable a la protecció d’aquest indret i contrari a qui s’hi edifiquin 35 grans xalets de luxe sobre una superfície de 3,4ha.

«Una passa clau i valenta que òbviament ha topat amb les pressions dels especuladors locals, amb amenaces de demandes milionàries o d’altres de tipus personal, com denunciaven ahir els companys de Terraferida», remarquen des del GOB.

És per això que el GOB se suma al suport públic i explícit a l’Ajuntament de Valldemossa perquè tiri endavant amb aquesta aprovació inicial i també en el reclam cap al Consell de Mallorca perquè es posicioni de manera clara a favor de la proposta de l’Ajuntament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.