Setmanari d'informació local - 138 anys

L'OCB de Sineu celebra els seus 10 anys de feina

23299

Sineu és en plena festa i el rosa del Much ja engalana la gairebé totalitat de les cases del municipi.

En aquest ambient de festa, l'Obra Cultural Balear de Sineu, que ha tengut l'honor de donar el sus a les festes, ha organitzat una sèrie d'actes per celebrar els seus 10 anys d'existència i d'intensa feina a favor de la llengua, la cultura i els interessos dels sineuers i sineueres.

L'OCB i la revista Díngola hanorganitzat diverses activitats com l’exposició 'L’obra de l’Obra a Sineu', que repassa els 10 anys d’existència a través de les principals notícies de Díngola durant aquests anys. El passat dia 8 es va fer la festa del desè aniversari de l’OCB a Sineu, amb l'actuació de Mateu Xurí i dels Germans Martorell.

A la festa es va lliurar el Premi Díngola 2018, que enguany va distingir Antònia Real, «per la seva incansable tasca al front de la biblioteca municipal durant tants anys, contribuint a la difusió del coneixement, de la cultura i de la llengua».

El dia 9 es va fer un taller de Llanternes, organitzat per la Muchal Foundation, amb la participació cada any de l’OCB de Sineu.

Dia 10 l'OCB va col·laborar en el concert d'Els Amics de les Arts.

Per dia 15 hi ha programat l'acte 'Xerefusió', organitzat per Espai Musical de Sineu, els Xeremiers de Sineu, l’Ajuntament de Sineu, i l’OCB Sineu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.