Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort construirà una nova depuradora i un dipòsit subterrani d’aigües residuals

23379

L'Ajuntament de Palma ha anunciat aquest dijous que ja està treballant en el projecte d'actualització de la depuradora del Coll d'en Rebassa, així com en la construcció d'un túnel subterrani i un dipòsit de retenció d'aigües per reduir els abocaments d'aigües residuals a les platges de Ciutat Jardí i Can Pere Antoni.

Segons ha explicat la tinent de batle d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, Neus Truyol, el Ministeri de Transició Ecològica del Govern espanyol finançarà la construcció de la nova planta de sanejament d'aigües residuals en el Coll d'en Rebassa, el projecte de la qual «ja s'està redactant», i tendrà un cost entre 80 i 120 milions d'euros.

Després d'arribar a un acord amb la Conselleria de Medi ambient, Cort ha anunciat que invertirà un total de 35 milions d'euros en la construcció d'infraestructures del cànon de sanejament de Palma, que comptarà amb una canonada de 3,2 quilòmetres que conduirà les aigües residuals des d'Avingudes fins a la depuradora del Coll d'en Rebassa. També es construirà un dipòsit de retenció d'aigües.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.