Setmanari d'informació local - 138 anys

On és el ‘Bon dia televisió’?

23421

El 26 de maig de 2017, en una taula rodona a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya, qui aleshores era conseller de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Brauli Duart i el director general d'IB3, Andreu Manresa, varen anunciar la posada en marxa d’un nou canal de televisió en català, ‘Bon dia televisió’, un nom proposat per Brauli Duart, a partir d’una frase de l’escriptor català Josep Pla: «Jo recordo molt aquella frase de Josep Pla que deia que el meu país, la meva pàtria, és allà on jo dic bon dia i em responen bon dia».

Aquest nou canal conjunt havia d'emetre a través d’Internet i pretenia ser una plataforma comuna de continguts en català: «Productes nadius, produïts en llengua pròpia, que es puguin exportar a tot el món. Música, literatura, temes de medi ambient, documentals i ficció. Es tracta de crear una nova xarxa de creadors audiovisuals», explicà Andreu Manresa.

Ha passat més d'un any d'aquell anunci i no se n'ha tornat a saber res. De fet, Brauli Duart ja no està a la CCMA, actualment és el secretari general de la conselleria d'Interior de la Generalitat, comandada per Miquel Buch.

Avui per avui, 'Bon dia' és el nom d'un directori de mitjans audiovisuals en català de tot el domini lingüístic, tal i com dBalears informava aquí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.