Setmanari d'informació local - 138 anys

El PP ofès perquè Busquets considera injust l'empresonament dels líders independentistes

23429

La sucursal del PP a les Illes Balears ha demanat aquest dissabte a la vicepresidenta del Govern, Bel Busquets, que rectifiqui de manera «immediata» després d'haver dit que «pateix la repressió i exili» del país.

Segons el comunicat, Busquets va fer aquestes declaracions en el transcurs de la inauguració de la Universitat Catalana d'Estiu a Prada de Conflent, on hi va acudir en representació del Govern.

Així, Busquets es va referir a «l'injust empresonament», segons els conservadors, i a l'exili de part del govern català, hores abans que el president de la Generalitat, Quim Torra, manifestàs que s'ha d'atacar «aquest Estat injust».

La formació dretana qualifica d'«intolerable» les declaracions de Busquets i demana a la presidenta del Govern, Francina Armengol, «una reacció» amb la finalitat d'esbrinar si comparteix les paraules de la vicepresidenta.

El PP ha recordat que les persones «a les quals es refereix la vicepresidenta «estan empresonades per enaltiment de l'independentisme i delictes molt greus contra l'Estat de Dret».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.