Setmanari d'informació local - 138 anys

Requisits més habituals d'una empresa de crèdits ràpids

23539

Estàs pensant a demanar un crèdit al banc? Doncs llavors hauries de pensar-t'ho dues vegades. Pensa que els bancs són molt selectius a l'hora de concedir qualsevol tipus de doblers i més si no estem parlant d'una hipoteca (de la qual treuen quantiosos interessos), o bé del préstec per comprar un vehicle.

Si ens fan falta doblers urgents, doblers per ja mateix per cobrir una factura de la llum, de l'aigua, per pagar una multa perquè, en cas contrari, ens lleven el compte, o qualsevol altre procediment, és molt possible que el banc no sigui la millor opció precisament. I és que ens demanaran tot un seguit de papers i tràmits a realitzar; tot això haurà de ser revisat i si tenim sort, encara passarà algun temps més fins que per fi el crèdit sigui concedit.

En altres paraules, si tenim una mica de pressa, el banc no ens ajudarà.

Les empreses de préstecs personals ràpids sí; un dels seus principals avantatges és que no et faran perdre el temps. En Freezl.es podràs trobar moltes d'aquestes empreses per comparar la que més t'interessa.

Vols saber el que et solen demanar en aquestes empreses? Segueix llegint.

Què necessito per demanar un crèdit ràpid? 
És important que tenguis en compte que aquests requisits són genèrics; cada empresa de crèdits ràpids pot imposar el que li sembli millor:

Document acreditatiu: És a dir, el teu DNI o equivalent. Òbviament, si no ens podem identificar, seria molt complicat que ens concedissin el préstec.

Document de recepció d'ingressos regulars: Aquest document pot ser una nòmina, una prestació que s'estigui rebent (com l'atur, una pensió, etc.) Amb això es pretén comprovar que realment es pot fer front al préstec en qüestió. Si no complim aquest requisit, ens podem anar oblidant del tracte.

Número de compte bancàri: Encara que sembli una nimietat, és més important del que sembla. Això tan sols ens ho demanaran per ingressar-nos el préstec si al final se'ns concedeix; és a dir, perquè no perdem temps pel camí.

Registre de morosos?: Algunes empreses investigaran si estàs inclòs en algun registre de morosos; en el cas que sigui així, pot ser que et deneguin el préstec.

Et recomanem que facis un cop d'ull a comparadors com Freezl.

Ara ja saps més sobre aquests préstecs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.