Setmanari d'informació local - 138 anys

La Policia de Palma deté més de 20 persones per diversos delictes a la Platja de Palma

23571

La Policia Local ha detingut 22 individus acusats de diversos delictes a la Platja de Palma. Els arrestats estan presumptament acusats de furt (15), de delictes contra la propietat industrial (4), de robatori amb violència (1), i d’atemptat contra un agent de l’autoritat (2). Les intervencions s’han realitzat durant juliol i agost i estan emmarcades en la campanya de reforç d’estiu.

Las actuacions s’han duit a terme per part de dos grups de paisà de la Policia Local destinats a la Platja de Palma que, des de finals de juliol, han intensificat la presència i la vigilància a la zona, durant les 24 hores. Amb aquest treball, els agents han pogut recuperar 23 mòbils, 1.994 €, 21 bosses, 117 rellotges i 5 aparells electrònics. Per altra banda, s’ha decomissat una petita quantitat de droga.

A més de les 22 detencions, s’han confeccionat 14 informes penals pels presumptes delictes següents: 7 per furt, 5 contra la propietat industrial, 1 per apropiació indeguda i 1 per robatori amb violència. El dispositiu especial de reforç estival continuarà fins al final de la temporada turística.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.