Setmanari d'informació local - 138 anys

La sucursal de 'Ciudadanos' a Mallorca diu que Balears «s'ha convertit en una sucursal de la Catalunya independentista»

23593

La sucursal mallorquina del partit polític Ciudadanos, ha criticat aquest divendres les pancartes penjades pel grup independentista Endavant, en les quals «s'acusa a la Guàrdia Civil d'exercir la tortura, i s'insta a tirar-la dels anomenats Països Catalans».

Per això, el portaveu del partit, Xavier Pericay, ha assegurat en un comunicat que aquestes accions «demostren fins a quin punt Balears s'ha convertit en una sucursal de la Catalunya independentista».

A més, ha lamentat que «la degradació de l'espai públic està adquirint nivells alarmants», i que ara el focus està posat en la Guàrdia Civil i les seves famílies, i «ja no són solament les accions contra el turisme o la permissivitat amb el delicte en els casos de venda ambulant o ocupació de cases».

De la mateixa manera, Pericay ha manifestat el seu desacord amb «l'actitud del Pacte (es refereix als governs, als que en comptes d'anomenar Governs anomena 'pacte')» davant aquestes situacions, i ha posat l'accent que «ara els ciutadans ja saben què ens espera, corregit i augmentat, en els propers anys si aquests partits segueixen governant».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.