Setmanari d'informació local - 138 anys

Les Kellys es manifesten aquest dissabte a la Plaça d'Espanya de Palma

23597

Les Kellys de Balears han convocat per aquest dissabte 25 d'agost una nova concentració a la Plaça d'Espanya de Palma per «continuar lluitant» per les millores laborals de les cambreres de pis dels hotels.

La protesta es farà de 19 a 21 hores en un acte en el qual, a més, es presentarà a la nova junta directiva d'aquesta associació.

L'objectiu d'aquesta protesta és «continuar lluitant per unes millors condicions laborals per a aquest col·lectiu, com aconseguir la jubilació anticipada».

Igualment, des d'aquesta associació vol reivindicar la necessitat de posar fi a la sobrecàrrega de treball que pateixen les cambreres de pis, així com reclamar actuacions contra l'assetjament laboral que pateixen moltes d'elles, o mostrar la seva negativa a l'externalització del departament de pisos.

Les 'Kellys Unió Balears' recorden que són una associació autònoma integrada bàsicament per cambreres de pis i que es va constituir fa uns anys amb el propòsit d'aconseguir unes condicions laborals més favorables i denunciar la sobreexplotació que pateixen en alguns hotels.

De fet, i tal com s'explicarà durant la concentració, gràcies a les seves reivindicacions ja s'han aconseguit «petits assoliments», com el reconeixement d'alguns problemes de salut com a malalties professionals.

«Volem convidar a aquesta concentració als companys dels sindicats, sense importar les sigles», ha assenyalat aquesta associació de dones que vestiran de blanc com a color reivindicatiu.

La nova junta directiva estarà formada per Sara del Mar com a presidenta, Rosa Fiteni com a vicepresidenta, Antonina Ricaurte com a secretària, María Jesús Jordan com a tresorera i Silvia Contreras com a vocal.

Les kellys també han convidat a participar en aquest acte a tots partits polítics per «reivindicar el dret a un treball digne».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.