Setmanari d'informació local - 138 anys

L'IB-Dona comptarà amb un programa de subvencions per a projectes d'igualtat

23621
L'IB-Dona comptarà amb un programa de subvencions per a projectes d'igualtat. | dbalears

L'Institut Balear de la Dona (IB-Dona) comptarà amb un apartat de subvencions per a projectes que fomentin la igualtat d'oportunitats entre homes i dones.

Segons ha publicat el Boib aquest dissabte, l'objectiu d'aquesta convocatòria és que, a través dels programes d'ajuda per fomentar la igualtat d'oportunitats, «s'erradiqui la violència contra les dones».

L'import màxim que destinarà el Govern al IB-Dona per a aquesta convocatòria és de 60.000 euros. Poden sol·licitar aquesta ajuda associacions i federacions sense ànim de lucre i amb personalitat jurídica pròpia; fundacions privades sense ànim de lucre; i associacions i federacions juvenils així com clubs esportius que siguin de composició femenina o tingui una secció o àrea de la dona.

Entre els programes requerits per ser subvencionats, destaquen els projectes que «fomentin accions d'accés i participació a les dones en tots els àmbits, projectes que afavoreixin una participació equilibrada de les dones i homes en prendre decisions i programes per eradicar la violència contra les dones».

Les entitats beneficiàries podran presentar com a màxim dues sol·licituds a l'Institut, així com els documents que es requereixen en l'annex de la convocatòria, disponible per consultar en el Boib.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.