Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern ofereix viatges formatius d'agricultura a Catalunya, Aragó, Cantàbria i Astúries

23629

Els Serveis de Millora Agrària i Pesquera de les Balears (Semilla), de la Conselleria de Medi ambient, Agricultura i Pesca, han organitzat quatre viatges formatius de tres i quatre dies d'agricultura a les localitats de Cantàbria, Astúries, Catalunya i Aragó.

Segons ha informat la Conselleria, aquests viatges formatius estan pensats per a persones relacionades amb el sector boví lleter, el sector de la fruita i hortalissa, el sector apícola i el sector ametller i oví.

Els viatges consisteixen en visites a granges i instal·lacions de les quatre localitats assenyalades i pretenen donar a conèixer als pagesos de les Balears diferents experiències per optimitzar els recursos, conèixer noves tecnologies, etc.

Així mateix, Semilla ha indicat que es tracta d'una formació «des d'una perspectiva de millora mediambiental, la seguretat laboral i el manteniment de les condicions d'higiene i benestar animal a les explotacions».

Les persones interessades es poden inscriure entre el 27 d'agost i el 7 de setembre i, segons la Conselleria, tendran prioritat els professionals del sector relacionat amb la formació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.