Setmanari d'informació local - 138 anys

Un nou carril bici unirà la carretera de Valldemossa amb el parc de la Riera

23643

L'Àrea de Mobilitat de l'Ajuntament de Palma ha començat aquest dilluns les obres de senyalització del nou carril bici que unirà la carretera de Valldemossa amb el parc de la Riera, una obra que ha tengut un pressupost de 52.527 euros i que habilitarà 1.429 metres nous de carril a Palma.

Segons ha informat l'ajuntament, aquesta intervenció ha estat finançada mitjançant els pressupostos participatius, atès que l'ampliació de la xarxa ciclista va ser una de les propostes més votades en l'edició 2017 d'aquests pressupostos.

A més, el Consistori ha detallat que el nou carril bici connectarà l'eix del carrer Jacint Verdaguer amb el del camí Jesús i permetrà tancar la segona ronda de la xarxa ciclista de Palma, a més de «canalitzar i redistribuir el trànsit de bicicletes en una zona molt poblada» i «donar servei als centres d'educació públics que hi ha en aquesta zona».

Els veïns afectats per aquesta nova infraestructura ja han estat informats de l'inici d'aquestes obres en les darreres setmanes mitjançant la distribució d'un fullet que s'ha distribuït al barri.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.