Setmanari d'informació local - 138 anys

Sant Antoni crea un ‘punt lila’ itinerant per pervenir les agressions sexuals

23691

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sant Antoni, a través del seu Pla Municipal de Drogues, posarà en marxa el primer de setembre un 'punt lila', un espai segur per a dones en grans esdeveniments en els quals s'ofereix informació sobre la violència sexual i ajuda per a les víctimes o testimonis d'aquestes situacions.

En el cas de Sant Antoni, ha explicat el Consistori, el 'punt lila' estarà atès per una educadora i serà itinerant. El dissabte s'instal·larà a la platja de s’Arenal des de les 22.30 i fins a les 01.30 hores coincidint amb el concert d’Amparanoia.

En aquest punt s'oferirà informació per conscienciar contra les agressions sexistes i prevenir-les. Es tracta d'una iniciativa municipal que compta amb el respatller del departament d'Igualtat del Consell, per la qual cosa en aquest espai es lliurarà informació sobre les campanyes informatives elaborades per la institució, així com material generat pel mateix Consistori.

El 'punt lila', en el qual s'ajudarà a identificar una agressió sexista i a saber reaccionar davant una conducta d'aquest tipus, estarà present en totes les festes patronals que se celebrin en les diferents parròquies de Sant Antoni i en tots els esdeveniments que suposin una gran concentració de persones.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.