Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS demana que el projecte de tramvia entre Palma i l’aeroport es materialitzi «aviat»

23735

MÉS per Mallorca ha reclamat que el projecte de connectar el centre de Palma amb l'aeroport es materialitzi «aviat» perquè no es converteixi en una «nova desil·lusió per als ciutadans de les Balears».

Així ho han manifestat aquest dijous, després que la presidenta del Govern, Francina Armengol, hagi anunciat un acord amb el Ministeri espanyol de Foment per a signar un conveni ferroviari plurianual que permetrà, entre d'altres, unir el centre de Palma amb l'aeroport.

En aquest sentit, el coordinador de MÉS per Mallorca, Guillem Balboa, ha assegurat que la seva formació seguirà «ferma» fins que vegin circular el tramvia. «Les propostes no han de quedar en promeses incomplertes», ha afegit. «No pot ser que es torni a repetir la dinàmica d'anys que ha estat l'estat espanyol, fent promeses en transport públic que després no arriben a ser una realitat», ha manifestat Balboa.

Així mateix, els ecosoberanistes han assenyalat que la següent fita «irrenunciable» haurà de ser el tren de Llevant. «Aquesta línia ferroviària Manacor-Artà-Cala Ratjada és reivindicada de manera unànime per tota la ciutadania dels pobles de la comarca de Llevant i per tots els representants polítics d'aquests municipis», han recordat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.