Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera convida Busquets a la Comissió de Seguiment de s’Arenal per fer un balanç el setembre

23739

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha anunciat que ha convidat a la vicepresidenta i consellera de Turisme, Bel Busquets, a la reunió de la Comissió de seguiment de s’Arenal que tendrà lloc al setembre per fer un balanç de la temporada.

Segons ha detallat l'Ajuntament de Palma, Noguera també ha explicat que a partir del pròxim mes les trobades es realitzaran de forma mensual. El batle de Palma ha reiterat la necessitat de dur a terme inversions estatals a s’Arenal i ha ressaltat els contactes iniciats amb la secretària d'Estat de Turisme, Bel Oliver.

D'altra banda, durant la reunió ha comentat que l'Ajuntament de Palma ha presentat el projecte de renovació de l'enllumenat públic a la Convocatòria de subvenció de l'Impost Turístic. A la Comissió de seguiment de s’Arenal han assistit la presidenta d'Emaya, Neus Truyol; l'assessor de districte, Miguel Ángel Contreras, i el cap de la Policia Local, Miquel Quetglas.

A més, també han participat representants de les associacions veïnals, comerciants, empresaris hotelers i de restauració, i la Policia espanyola.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.