Setmanari d'informació local - 138 anys

Substitueixen per busos els trens entre Inca i Manacor d'aquest cap de setmana per les obres d'electrificació

23871

Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) substituirà durant aquest cap de setmana -8 i 9 de setembre- tots els serveis de tren entre Inca i Manacor en els dos sentits per serveis de bus, a causa de les obres d'electrificació que s'han d'emprendre en l'entorn del pont de Corbera.

Els busos faran parada als pobles de Sineu i Petra i sortiran des de les estacions de tren. Els que cobriran el servei entre Inca i Manacor variaran pocs minuts l'horari de pas per les estacions intermèdies respecte a l'horari que el tren fa habitualment.

Els busos que cobriran els serveis Manacor-Inca faran la seva sortida des de l'estació de Manacor 19 minuts abans de l'horari habitual del tren. Els tiquets es podran comprar a les màquines expenedores de les estacions.

Les línies de bus L403 (Ariany-Estació Sineu) i la L406a (Sant Joan - Estació Sineu) oferiran el servei habitual però no tendran la connexió horària amb el tren.

En total es veuran afectats 17 serveis en cada sentit durant el dissabte i el diumenge. La circulació de les altres línies no es veurà funcionarà amb normalitat en els horaris habituals de cap de setmana.

Segons han informat des del Govern aquest dimecres, es tracta d'unes actuacions emmarcades dins de les obres d'electrificació del tram Enllaç-Manacor, que es troben ja en la seva recta final.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.