Setmanari d'informació local - 138 anys

Garrido inaugura la jornada per explicar el Pla d’Intervenció en Àmbits Turístics

23985

La consellera insular de Territori i Infraestructures del Consell, Mercedes Garrido, ha inaugurat la primera jornada tècnica del Pla d'Intervenció en Àmbits Turístics de Mallorca (PIAT), dirigida a ajuntaments, mancomunitats, grups polítics i personal tècnic del Govern i del Consell.

Segons ha informat la consellera, el període per presentar al·legacions al document finalitza l'1 d'octubre i, per això, volen «explicar el pla de manera profunda, i recollir tots els dubtes que les diferents administracions tenguin», perquè, tal com ha dit, «en definitiva, són ells els que han d'aplicar».

El director insular de Territori i Paisatge, Miquel Vadell, ha plantejat que «el moment de transició i canvi per l'increment de places turístiques ha fet que el PIAT s'hagués de plantejar de forma urgent, amb l'objectiu de no quedar-nos sense eines de planificació territorial».

En la sessió duta a terme a la sala d'actes de Tirme, de 9.30 hores a 14.00 hores, s'han desenvolupat intervencions sobre el marc jurídic, anàlisi prèvia i procés de participació ciutadana i estructura general del PIAT, entre altres.

Sessions informatives 

Aquestes sessions informatives es duran a terme fins que acabi el període d'al·legacions, el pròxim 1 d'octubre. Així, el dijous, 23 de setembre, es farà una jornada informativa oberta als agents socials, així com a tota la ciutadania interessada a conèixer de primera mà el Pla nou. La sessió serà de 16.30 hores a 20.00 hores, a la seu de la Felib.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.