Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 135 anys

MÉS per Mallorca dóna el sus a la segona fase del procés de primàries

24117

MÉS dóna el sus a la segona fase del procés de primàries.

MÉS per Mallorca

«El nostre compromís és transformar Mallorca perquè sigui més justa, més verda, més lliure i més feminista. I amb aquest objectiu necessitam la vostra participació», ha assenyalat la coordinadora de MÉS per Mallorca, Bel Busquets a l'inici de l'assemblea general de la formació que s'ha celebrat aquest divendres a Santa Maria. L'objectiu de la trobada, segona han explicat, ha estat aprovar el nou reglament per les candidatures al Parlament, al Consell i al Parlament europeu.

Busquets ha agraït de forma anticipada a totes les persones que «donaran un passa» endavant per presentar-se a les llistes del Consell i del Parlament autonòmic i europeu. En aquest sentit l'altre coordinador de la formació ecosobiranista, Guillem Balboa, ha aprofitat per recordar «la bona gestió» que ha duit el seu partit, segons ell, a les diferents institucions.

Antonina Ferrà, representant de la Comissió de Primàries, ha explicat el contingut del reglament específic i les esmenes rebudes, per passar finalment a votació. Les llistes, segons han explicat, han de tenir fins a 33 candidats i candidates i que sempre seran paritàries.

Segons la formació, es triaran a partir del tercer lloc, ja que el 9 de juny es va decidir que els candidats i candidates serien Miquel Ensenyat i Fina Santiago al Parlament, i Bel Busquets i Guillem Balboa al Consell Insular de Mallorca. El dia de la votació per triar qui formarà part de les candidatures serà el 10 de novembre.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris