Setmanari d'informació local - 138 anys

El Parlament acull a partir d'aquest dimarts el debat anual de política general del Govern

24139

El Parlament acollirà aquesta setmana, entre dimarts i dimecres, el debat anual de política general del Govern, «un debat per avaluar els èxits aconseguits, plantejar propostes i avançar en la planificació de les properes polítiques», segons ha avançat la presidenta de l'Executiu, Francina Armengol.

El debat començarà a les 11.00 hores del dimarts 18 de setembre amb la intervenció d'Armengol, i continuarà a partir de les 09.00 hores de dimecres, 19 de setembre, amb trenta minuts d'intervenció per part dels grups parlamentaris i torns de rèplica de deu minuts.

Pel que fa a les rèpliques dels grups parlamentaris, cal destacar que fins ara no se sap qui serà el portaveu del Grup Parlamentari del PP al Debat de Política General, si la portaveu del PP al Parlament, Margalida Prohens, o el president PP, Biel Company.

No obstant això, Prohens es va limitar a indicar als mitjans que els dos estan preparant el debat i que més endavant es decidirà qui exercirà com a portaveu.

En aquesta línia, el portaveu del PSIB al Parlament, Andreu Alcover, va declarar dimecres després de la junta de portaveus que el partit socialista «l'afronta amb un bon bagatge de feina feta i fites aconseguits, mentre que el Partit Popular continua amb el clàssic preelectoral de baixar impostos que ja no es creu ningú».

D'altra banda, ha destacat «la importància» d'aquest debat en què «es podrà fer balanç de com el PSIB ha millorat les condicions de vida a les Balears durant els darrers tres anys».

El PP creu que Armengol anunciarà la signatura del REB
Margalida Prohens va anunciar dimarts passat que creu que Armengol anunciarà dimarts que ve la signatura del nou Règim Especial per a les Balears (REB) durant el Debat de Política General.

Així es va expressar la portaveu del PP al Parlament en declaracions als mitjans durant el ple de la institució, on va manifestar que això explicaria per què la presidenta ha «avisat amb tan poca antelació» de la data del debat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.