Setmanari d'informació local - 138 anys

Els veïns de Ciutat participen activament a la fira de la salut

24309
Imatge d'aquest dissabte de la 'FitSalut Palma 2018'. | Ajuntament de Palma

El batle de Palma, Antoni Noguera, i la regidora d'Educació i Esports, Susanna Moll, han inaugurat aquest dissabte la 'FitSalut Palma 2018', una fira de fitness, salut i esport que espera una assistència de 30.000 participants durant el cap de setmana.

Segons ha informat Cort, l'acte ha comptat amb la presència del Comandant General de Balears, Juan Cifuentes; el director general d'Esports, Sergio Rodríguez; i la directora insular d'Esports del Consell de Mallorca, Margalida Portells, entre altres.

Després de tallar la cinta, les autoritats i representants de les entitats han recorregut les cinc zones distribuïdes en el parc de la Mar, on han arrencat totes les activitats «amb un alt nivell de participació al llarg de la primera jornada».

L'esdeveniment compta amb 75 activitats diàries, tallers i exposicions que ofereixen les 100 entitats que col·laboren en l'organització durant el seu horari d'obertura, de 10.30 a 14.30 hores i de 16.30 a 20.30 hores.

La 'FitPalma 2018' és un esdeveniment gratuït, adscrit a la Setmana Europea de l'Esport, que es duu a terme en tots els països de la Unió Europea del 23 al 30 de setembre. D'aquesta manera, aquest l'acte es dirigeix a tota la ciutadania amb l'objectiu de «promoure la salut a través de l'activitat física, acostant l'esport i els hàbits saludables als ciutadans».

Activitats de diumenge

Respecte a les activitats del diumenge, de 10.00 a 13.30 hores tindrà lloc la carrera 'Quilòmetres solidaris contra la fibrosi quística', organitzada per la Fundació Respiralia i l'Associació Balear de Fibrosi Quística.

A les 11.00 hores, tindrà lloc la concentració 'motera' de Princeses d'Asfalt i a les 12.00 hores, el club presentarà la III Ruta motera Armilles Roses a benefici de l'AECCA continuació, la campiona europea de SUP, Laura Quetglas, participarà en el taller del llac de paddle surf i, si el temps ho permet, s'oferiran viatges amb globus aerostàtic de 19.00 a 21.00 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.