Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi critica que Ensenyat hagi suspès una quinzena d'obres per «reconciliar-se» amb el GOB

24415

El PI ha atribuït aquest dimecres al Consell «interessos electoralistes» per la supressió d'una quinzena d'obres previstes dins del Pla de Carreteres i ha anunciat que demanarà al president de la Institució, Miquel Ensenyat, que comparegui en un ple extraordinari per donar explicacions.

Segons ha informat la formació, el seu portaveu, Toni Pastor, ha qualificat a Ensenyat «d'autèntic bluf» i ha deixat clar que «és una vergonya que li interessi més el seu futur i tenir pau dins del seu partit que el futur de Mallorca i la qualitat de vida dels seus ciutadans».

Pastor s'ha mostrat «indignat» perquè, al seu judici, «Ensenyat està en campanya electoral i el preu de reconciliar-se amb el Grup Balear d'Ornitologia (GOB) és suprimir aquestes obres a costa del benestar dels ciutadans».

La formació ha apuntat que «tot s'ha fet d'amagat sense consultar als batles» i ha criticat que la consellera insular de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, «no donés explicacions sobre aquesta decisió en la reunió de la setmana passada».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.